Pahar alb reutilizabil pentru sampanie SAN 150 cc

3777-11

89,52 lei

89,52 lei per SET 6 BUC


  TVA inclus

Pahar reutilizabil, alb, GOLD PLAST ITALY, 150 ml, 6 buc/set, ideal pentru servire sampanie/prosecco la evenimente, piscine, receptii, etc.

Drink Safe Collection , material  San, se poate spala la masina de spalat vase de pana la 500 de spalari, reciclabil, nu se sparge, se poate folosi in congelator, temperaturi de lucru +100 / -20 grade Celsius, nu contine  BPA ( BISFENOL A ).

More details

Drink Safe s-a născut din nevoia de a avea sticlărie elegantă, dar rezistentă la spargere: o linie de produse durabile, concepute pentru a fi la fel de elegante ca sticla, dar în același timp practice și perfect sigure.

Produse excelente și elegante pentru vin, bere și cocktailuri, perfecte pentru evenimente în aer liber și pentru cele mai excludente locații care necesită un stil rafinat, asigurând în același timp o siguranță maximă, datorită utilizării unor tehno-polimeri de ultimă generație.

Transparența lor, adecvarea la contactul cu alimentele, rezistența la expunerea la soare și calitățile estetice de prim rang fac din această linie alegerea ideală pentru a oferi un serviciu extrem de profesionist și a străluci la orice ocazie.

Write a review

PRODUSE CARE AR PUTEA PREZENTA INTERES

Produse vizualizatePartenerii nostri

Brunch Recipes Breakfast Cereals nutrition facts Canberra Postcodes Best hospitals in Idaho time in Indonesia Local time in Milan Manitoba Postal codes Zip code Washington Vremea Brasov Digi Deranjamente Vremea 7 zile Constanta Digi Contact Horoscop azi Balanta Bebelusi si copii Contact Emag Romania Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Telefon comenzi eMag Telefon contact Bringo | telefon contact Hidroelectrica apartamente 3 camere Iasi Deranjamente DelGaz Grid Cod postal Arges